Välkommen till Nallar.ifokus!

Att sy nallar är en hobby jag hittade av en ren slump, jag visste inte ens att den existerade. Jag blev nyfiken och köpte ett mönster och efter att ha provat att sy min första nalle var jag såld!

I andra länder, såsom USA, England, Tyskland och Australien är det här en ganska stor och utbredd hobby och det är vanligt med nallemässor och stora "Teddybear Awards" där man tävlar med sin nalle. Här i Sverige är det inte så många som känner till hobbyn att sy teddybjörnar men de som har provat på är nog överens om att den här hobbyn har kommit till Sverige för att stanna.

Jag som driver nallar.ifokus heter Jennie Sandahl och arbetat som nallemakare sedan några år tillbaka. Mina nallar har fått mycket positiv respons i både svenska och utländska tidningar och tre av mina skapelser har stått som finalister i olika Teddybear Awards runt om i världen.

Jag hoppas vi tillsammans kan göra det här till en aktiv samlingsplats där vi kan ge varandra tips, idéer och dela erfarenheter. Och framförallt, en plats att trivas på!

Du är välkommen att kontakta mig JennieS om du har frågor.